Egy tökéletlen jógi feljegyzései

VIVÉKA

VIVÉKA

VÁGJUNK BELE!

2016. november 17. - VIVEKA

Tele vagyok kétellyel, de ha nem kezdem el, sosem derül ki. Így hát - felvállalva tökéletlenségemet - elindítom ezt a blogot. Nagyon sok kiváló, professzionális, elhivatott jógaoktató van, akik rendszeresen publikálnak szakmai cikkeket. Én még nagyon messze vagyok ettől. Inkább leírom majd, hogyan sikerült elérnem..... 38 éves koromra a saját bokámat, 20 év kihagyás után újra a fejen állni, hogy hogyan tanított meg az apukám "forgatni a hasamat", meg hogy hogyan lettem jógaoktató, úgy, hogy közben egyszerre főszerkesztő és kismama is voltam.

A blogom neve, Viveka, egy szanszkrit kifejezés. Azt jelenti: helyes megértés, magasabb szintű megkülönböztetés, közvetett tudás vagy intuíció. Ez az, amire vágyom: hogy értsem, megértsem a világot. Hogy meg tudjak különböztetni egymástól valós és nem valós, fontos és nem fontos, jó és rossz dolgokat. Hogy fejlesszem az intuíciómat, és eljussak oda, ahová jutnom kell. 

Saját videókkal és fotókkal illusztrált bejegyzéseimmel próbálok segíteni majd neked a jóga fizikai gyakorlásában. Tanítók, mesterek írásait hívom segítségül, hogy megértsd, mit, miért, hogyan kéne csinálni. Tapasztalt jógázókat mutatok majd be, akik saját személyükön, tapasztalataikon keresztül példát tudnak mutatni, inspirálni tudnak téged is. 

Gyere velem, fedezzük fel együtt a jóga csodálatos világát!img_9522.JPG(fotó: Bertalan Adél)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viveka.blog.hu/api/trackback/id/tr628881862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása