Egy tökéletlen jógi feljegyzései

VIVÉKA

VIVÉKA

BEACH JÓGA A KISFIAMMAL (videó)

2017. május 09. - VIVEKA

"Anya, tornázhatok veled?" - kérdezi mindig, amikor meglát a jógamatracon. Most matrac sem kellett, csak meglátta, ahogy a parton, a homokban "kutyaházat" csinálok, és már jött is. 

ums_babival.png

Amikor csak lehet, megragadom az alkalmat, hogy 4 éves kisfiammal, Amírral megismertessem, megszerettessem a jógát. Ehhez nagy segítségemre van a jógakártyája, amivel nagyon szeret játszani. Vannak már kedvenc pózai is. A "kutyaház" az egyik, az "terülj terülj asztalkám" a másik, ezeket láthatod is majd a videóban.

20170508_134933.jpg

Ma lent voltunk Jekyll Island gyönyörű, széles óceánpartján, ahol hétfő lévén rajtunk kívül szinte senki nem volt. Megihletett a pillanat, a szél és az óceán zúgása, gondoltam, amíg  Amír sarazik, én jógázom egy kicsit. De aztán jött a kis fürge lábaival, és meg kellett zabálni! Muszáj volt letennem a kamerát, hogy megörökítsem ezt a pár percet, dacolva az elveimmel, miszerint fürdőruhában nem mutatkozunk nagy nyilvánosság előtt. De bízom benne, hogy Babi eltereli a figyelmet Mamiról :-). 

Egyébként hamarosan tartok majd baba-mama jógaórákat is, csak előbb majd hazautazom, és leteszem még azt az egy hátrelévő vizsgámat. Aztán majd jöhetnek a kismamák babástul. 

A bejegyzés trackback címe:

https://viveka.blog.hu/api/trackback/id/tr5112491653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása